Saturday, April 2, 2011

Ungdomsleir før skulestart

Medan sola gjorde sitt beste for å smelte bort snøen, var 29 ungdommar og arbeidarar frå nordfeltet samla til leir på Hiruzen 29.-31.mars.


Nokre aktivitetar gjekk føre seg oppå snøen, medan andre egna seg best på tørr grusveg.
Også innandørs var det stort engasjement. Sjå (og høyr!) video nedanfor.

Youth Camp at Hiruzen 2011.3.29-31 from Inger Valbø on Vimeo.
Tema for leiren var True Love & True Life, Sann kjærleik og sant liv.


Ungdommane i Yonago kyrkje stilte med eige band.


Pastor Matsumura dirigerer ikkje. Han talar til ungdommane.


Morgonbøn


Yoshua var på tenåringsleir som deltakar for første gong. I april blir han ungdomsskuleelev. Her studerer han den finske Bibelen til Antti.


For å gi ungdommane ein billigare leir og for å gi dei eit eigarforhold til leirstaden, var det sett av ein ettermiddag til dugnadsarbeid. Golv vart støvsuga, vaska og bona, så no skin det etter dei både i matsalen og i korridorane.


Som takk for strevet fekk dei vafler.


Kjøkkengjengen er også ferdig med jobben sin.

(Foto: Katsuhiro Igi)
Ein livleg gjeng. Når ein tenkjer på at omlag ein tredjedel var prestar og misjonærar, og dei aller fleste ungdommane kom frå Yonago, betyr det at det var få i frå dei andre 9 kyrkjene på nordfeltet. Sjølv om det er skuleferie, er det ikkje så lett å samle skuleelevar. Også i ferien er det klubbaktivitetar, og dei som skal byrje på ny skule, er kanskje opptatt av det. Dessverre fekk vi ikkje med oss ein einaste ungdom frå dei fem kyrkjene vest for Yonago. Heldigvis har vi ein liten flokk tenåringar som samlast i kyrkja i Matsue på søndagane, men eg skulle så gjerne hatt dei med på leir, også...


Lufta går ut av ballongen. Antti Kiviranta kom rett ifrå ein tilsvarande leir på sørfeltet, og kom den lange vegen opp til oss for å lære oss nye aktivitetar og for å tale Guds ord. Snakk om leirkondis!

Klikk på Facebook Fotoalbum nedanfor for å sjå fleire bilete:

Facebook Fotoalbum

(Klikkar du på det første biletet, får du det større, og du kan bla gjennom albumet ved å klikke vidare på pila i høgre kant av kvart bilete.)

No comments:

Post a Comment